tirsdag 6. november 2012

...ikke lenge til JUL!

...Heisan alle!
På tide med litt annet enn bare bilder av Nyhetene som strømmer på..   -  vi blir jo så ivrige på å dele de spennende nyhetene med dere - så fler gò biter kommer ....

November 2012 er allerede godt i gang - JØSS... snart jul! og vi har alle sååå mye vi skal rekke lenge før den tid!
JULEBORDENE - noe vi jenter slett ikke tar lett på! Antrekket, tilbehøret - ja alt skal stemme. Vi hjelper deg gjerne med å komme i mål - utvalget på kjoler blir ikke større fremover (sånn at du ikke venter til dagen før du skal gå liksom.. ) Det er masse Lekkert nå! både for de som ønsker seg WOW FAKTOREN og de som vil ha det enkelt og Elegant eller Smashing med swung!

NYNÅPNING av VESTKANTEN STORSENTER 22-24 november!
Sett av denne helgen! Garantert masse "happenings" på hele huset og ikke minst masse nye spennende butikker :)))) Kan nevne at vi kommer til å ha spennende og Gode ÅPNINGS TILBUD!
...MEN... de varene finner du IKKE i butikk før 22 nov!!

ADVENT OG JUL...
følg med på våre og Vestkanten sinde sider for alle utvidet åpnings tider i Desember - herunder både søndager og ukedager  hvor vi skal hjelpe deg fram til 22 i uken og 20 om lørdagen.

Phu... ja, det ska nok bli jul for oss alle i 2012 også.  Jeg har nå i hvertfall bestemt meg for at i år skal jeg prøve å være ferdig med alle presangene FØR JUL!

Håper vi sees i forbindelse med Julebord - Vennefester - Nyåpning - Advent - og Julegave shopping!
..til da TOUDELOUS :)))


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar