torsdag 4. oktober 2012

VESTKANT SEMINAR 2012

Det har vært Vestkant Seminar for ledere, eiere, drift og Nykommerne på Vestkanten.
2 super kjekke dager på MARSTEINEN PANORAMA!
 UTROLIG FLOTT VAR DET BLITT HER! Dette hotellet kan anbefales på det varmeste :) Flotte omgivelser (selv i dårlig vær) Velsmakende mat i lekre lokaler og ikke minst Delikate og lekre rom ..bare se her:

... Selve Seminaret var spekket med Faglig Påfyll og det var morsomme foredrags holdere med bl.a 
Herodes Falsk...

Vanskelig å se for seg at denne mannen faktisk har noe "seriøst" å komme med, men jammen kunne han ikke formidle litt matnyttig fakta også! joda... vi lo ganske mye - og avsluttningen var bokstaveligtalt i rene HALELULJA STEMNING..
En ting tror jeg alle i salen satt igjen med - SMIL SMITTER, så nå er alle på Vestkanten i skikkelig SMILE MODUS :)

Trond Haukedal holdt også et svingende innlegg! senterlederpsykologforedragsholderen phu.... (sikkert ikke et ord en gang, men han hadde en nokså alsidig bakgrunn og masse gode råd og innspill! + en reser på Nordlanske vitser. Husker jo selvfølgelig ikke noen i farten, men vittig var de!

...Trond i siget!

Vi fikk også treffe mange av de NYE leietakerne på Vestkanten :) De gleder seg alle som en til å bli en del av Vestkant familien og vi gleder oss også masse til å få et enda mer utvidet mangfold på huset. VELKOMMEN til alle sammen!

Alt i alt 2 flotte dager med masse sosialt og faglig innhold :)
Nå skal vi overføre all entusiasmen til resten av jentene i butikken så håper vi at det smitter når vi får besøk av alle dere kjekke kunder :)))

TOUDELOUS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar